layari Almari Vitamin utk pelbagai lagi vitamin untuk kegunaan seisi keluarga

Tutorial Handmade

Do you like this story?

INTRODUCTION

- 01 jun 2011
lately semenjak dua menjak kehadiran marissa saya suka benda2 handmade...
inspired by marissa jugak sya banyak buat headbands untuk dia.. dan akhirnya.. sya pun turut menjual headbands.. sebab saya suka tengok marissa pakai headbands.. especially yang saya buat.. and then.. topi-topi marissa yang bercorak kosong pun saya akan add on dengan bunga yang besar2 n comel2..
selain inspired by marissa.. saya pun suka tengok gambar-gambar baby mat salleh yang pakai headbands bunga besar.. cam comel jer.. kat sini susah jugak nak carik headbands yang macam tu.. oleh kerana susah nak mencari tu yang timbulnya idea nak buat sendiri headbands marissa..

topi pun ada juga... this is handmade special for marissa
boleh dapatkan pelbagai headbands/hat menarik @facebook kami  ALMARI MERAH JAMBU
boleh like page facebook almari merah jambu untuk update terkini....

sewaktu mengandung marissa jugak.. saya suka menjahit.. sampai sekarang pun saya rasa macam addicted nak menjahit pulak.. tapi takder la expert.. menjahit pun masih bengkang bengkok lagi.. wishlist saya ... nak beli mesin jahit .. heheheh..
buat benda-benda berseni ni kadang-kadang jadi terapi kepada saya.. kadang-kadang boleh release tension bila hasil seni kita menjadi.. hehehhe
aktiviti time boring kat ofis.. gunting-gunting kertas..

*****************************************************************

HANDMADE & TUTORIAL 

kat dalam blog ni saya saja-saja nak share hasil tangan saya.. just for fun..
just click the link..

Vanilla Aromatic SachetFelt Flower Stick & Magic Love Stick - 15th July 2011Share

Widgets

March's people

Attractive personality. sexy. Affectionate. Shy and reserved. Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Loves peace and serenity. Sensitive to others. Loves to serve others. Easily angered. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. Observant and assesses others. Revengeful. Loves to dream and fantasize. Loves traveling. Loves attention. Hasty decisions in choosing partners. Loves home decors. Musically talented.Loves special things. Moody.