layari Almari Vitamin utk pelbagai lagi vitamin untuk kegunaan seisi keluarga

Thursday, December 31, 2009

Special Thank You Dedication..

Do you like this story?


ho yeeaah...

di kesempatan penghujung tahun baru 2009 ni, aku nak ucap berbanyak terima kasih kepada semua terutamanya...

mama & abah di kampung , husband , sanak saudara.. my fans.. fan club.. reporter yang selama ini menyokong karya saya..
hahhaha gurau jer.. berangan artis la plak...

sebenarnya aku nak ucap terima kasih kepada blog readers aku.. kawan2 sebab salu singgah kat blog aku ni...

& aku nak ucapkan juga terima kasih kepada kengkawan yang salu forward email2 best kat aku n aku tolong diorang sharekan email2 & info yang berguna dengan blog readers...

terima kasih juga pada darussyiffa yang gambar doa2 banyak dalam ni.. walaupun email ni aku dapat dari member aku.. tapi aku nak ucap gak tima kasih kat darussyifa.org.

tima kaseh juga kat amir amy yani.. n sapa2 jer la.. CREDIT TO EVERYONE..

tima kaseh yer.. aku buat logo thank you khas kepada semua.. mmmmuaahhhh..

selamat menyambut tahun baru 2010.. semoga hidup kita lebih ceria dari semalam...

2 comments:

  1. happy new year kakak jane?....semoga taun tuk kmk jadi uncle...hehehe...doa ya....

    ReplyDelete
  2. hehhehe... amin.. insyaAllah...

    ReplyDelete

Share

Widgets

March's people

Attractive personality. sexy. Affectionate. Shy and reserved. Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Loves peace and serenity. Sensitive to others. Loves to serve others. Easily angered. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. Observant and assesses others. Revengeful. Loves to dream and fantasize. Loves traveling. Loves attention. Hasty decisions in choosing partners. Loves home decors. Musically talented.Loves special things. Moody.